Aivan Ihana blogi

Minä oon Aivan Ihana. Minä pörrään sulle, vaaleanpunainen tähtisumu pyllyn alla, ihania vaatteita ja tekstiilejä ihanakauppa.com:ssa.

Aivan Ihanassa digijalkakaupassa, ihanakauppa.com:ssa on kivalla tavalla raikkaita tuulahduksia tuotteissa. Villit ja vallattomat helmat mekoissa, huoleton look tunikoissa, arjen blingbling leggingseissä, peruspörinää puuvilla-, pellava- ja viskoosineuloksissa, tähtisumua veistoksellisen kaunissa neuleissa. 

Makuja ja mausteita Aivan Ihanaa digijalkakauppaan saadaan milloin mistäkin tuoteryhmistä. Pidä silmät auki ja visiteeraa ihanakauppa.com:ssa ahkerasti.

Ihanakauppa.com on erilainen, Aivan Ihana Nettikauppa. Halutessasi voit katsella tuotteet nettikaupassa ja käydä hypistelemässä ja sovittamassa koon ihan ihkaoikeassa digi(kivi)jalkaliikkeessä Sykähdyttävässä Sirun Liivisopissa Mikkelissä.

Aivan Ihana

Näin syntyi Aivan Ihana

Minä, Aivan Ihana, pörrääjä, synnyin Maria Keltomäen kynästä yhteistyössä ihanakauppa.com:n yrittäjän Johanna Marttisen kanssa. Johannan toive oli AivanIhana tyyppi, joka pörrää hyvää mieltä. Maria loi minut vaaleanpunaisesta pölypyörteestä tällaiseksi ja

LUE LISÄÄ »

Johannan tarina

Hello,minä täällä taas pörrään vaaleanpunainen tähtisumu pyllyn alla. Pörräsin tällä kertaa kertomaan ihanakauppa.com:n yrittäjästä. Johanna on nelivitonen naisimmeinen, joka on ehtinyt touhuilla yhtä ja toista. Yleensä hän ottaa ovesta tulijan

LUE LISÄÄ »