Pastunette

Hollantilaisen perheyrityksen laadukas yö- ja oloasumallisto. Luksusta arkeen.

Pehmeät oloasut kotoiluun

Zetex

Zetex Body Favorites on dynaaminen perheyritys, joka palvelee tämän päivän markkinoita omalla ainutlaatuisella tavalla Pastunette- ja Rebelle-tuotemerkeillään yö- ja kotiasuissa.

Valikoimaa on laajennettu useilla kokoelmilla: Pastunette Deluxe, Pastunette Beach, Pastunette for Men ja Rebelle Girls. Mallistot suunnitellaan jokaiseen sesonkiin yrityksen omalla suunnitteluosastolla viimeisimpien trendien pohjalta.

Mallistot valmistetaan yksityiskohdat silmällä pitäen, korkealaatuisista kankaista, hyvin istuvilla kaavoilla. Kilpailukykyisellä hinta-laatusuhteella luodaan innovatiivisia kokoelmia yhä uudestaan ​​nykyvaatimusten mukaisesti, joissa laadun huomioiminen on ensiarvoisen tärkeää.

Yritys tekee yhteistyötä Vzw Huize Sint-Vincentius järjestön kanssa.

Järjestö tarjoaa apua lapsille, nuorille, heidän perheilleen ja yhteisöilleen, jotka joutuvat monimutkaiseen elämäntilanteeseen. Tätä apua voidaan käyttää monin tavoin perheen ja perheen jäsenten tarpeesta riippuen. Zetex Body Favorites tarjoaa organisaatiolle erilaisia ​​yö- ja kotivaatteita sekä asusteita. Tämä yhteistyö luo paljon onnellisia ihmisiä ja hyvää mieltä sekä meille että lapsille ja nuorille.

On ilo työskennellä hyvää tekevän yrityksen kanssa.